Mikä tämä VHX-palvelu oikein on?

Kiitorekun videot vaivattomasti Vimeon VHX -palvelun kautta!

VHX:n suoratoistovideot toimivat sekä tietokoneella että mobiililaitteilla, joissa on internet-yhteys. Ostetut videot ovat katseltavissa ikuisesti. Oston jälkeen saat sähköpostissa linkin videon katsomista varten. Voit katsella hankkimiasi videoita myös kirjautumalla VHX.tv -sivustolle, jossa omat videosi löytyvät kirjastostasi (Library). Videosi on katsottavissa välittömästi ostotapahtuman jälkeen, joten voit aloittaa katselun vaikka heti.

Vimeo on amerikkalainen yhtiö, joten sivuston hinnoittelu on tämän vuoksi dollareissa. Suomen arvonlisävero (24%) lisätään videon hintaan ostoskorissa. Tämän kansainvälisyyden vuoksi hinnat on esitetty ALV 0% -hintoina videon hintalapussa. (Kunkin videoiden esittelyteksteissä ALV -erittely on laskettu mukaan). Ostaaksesi videon tulee sinun antaa toimiva sähköpostiosoite (tähän postiin saat katselulinkin) sekä luoda itsellesi salasana VHX-palveluun. Videon maksaminen tapahtuu luottokortilla. Osoitteita, puhelinnumeroita tai muita henkilötietoja ei tarvitse antaa.

Lisätietoja VHX-palvelusta: www.video.com/ott

“VIDEOIDEN SELKEÄ ESITYSTAPA JA MONIPUOLISET ESIMERKIT HAVAINNOLLISTAVAT TEEMAA JA AUTTAVAT OMASSA HARJOITTELUSSA, JA NE OVAT SITEN ERINOMAINEN LISÄ AGILITYHARJOITTELUUN NIIN ALOITTELIJOILLE KUIN KORKEISIIN TAVOITTEISIIN TÄHTÄÄVILLE.”
– Agilityvalmentaja Sanna Lehtonen